poklon za devojku

Poklon za devojku nije jednačina sa dve nepoznate

Poklon za devojku mora da bude jedinstven i da komunicira tvoju ljubav. Za većinu muškaraca ovo nije lak posao, jer se pojavljuju brojna pitanja u toku procesa kupovine. Da li će joj se svideti? Da joj neko to nije već kupio? Da li sam se dovoljno “otvorio”? Baš iz ovog razloga, želeli smo da kreiramo blog koji će vam pomoći da se odlučite za neki od klasičnih poklona koji uvek prolaze, ili pak da budete jedinstveni i poklonite nešto što nikada nije pre dobila.

poklon za devojku

Ko bar jednom nije kupovao poklon za devojku, taj ne zna šta je muka. Nije li tako? Nepoznata sa dve jednačine je ništa spram ove matematike. Saberi, oduzmi, podeli, pomnoži, muka ti ne gine. Jedina razlika je što u školi kada dobijete keca, imate pravo na popravni, međutim u vezi padate već na dvojci. Istina, i u ljubavi imate pravo na fulanje, ali popravke znaju biti baš teške.
Veoma često, zaljubljeni muškarci su kao velike plišane mede, koje ne znaju ni odakle da počnu, ni gde da krenu kada su pokloni za devojku u pitanju. Da ne bi bilo tako, pokušaćemo da vas malo razdrmamo, ohrabrimo i usmerimo na pravi put kao i koji je to pravi poklon za tvoju devojku.

Poklon za devojku “Srce na dlanu”

Prvo, morate da razganičite jednu stvar. Šta god da je povod kupovine poklona, rođendan, godišnjica, diplomski, jedno je sigurno, kupujete poklon za devojku, poklon za svoju ljubav i poruka poklona suštinski i emotivno je ljubav. Jedino se menja poruka na vrpci ili čestitki.
Srce kao motiv, nema greške. Da li će to biti privezak za ključ, srcasta šolja, beli rokovnik sa crvenim srcima ili srce jastuk, nećete pogrešiti. Žene vole da vide kako im poklanjate svoje srce. Na vama je da budete iskreni u tome, a na njima da to sa pažnjom i prihvate.

poklon za devojku srce

Poklon za devojku “Znaš me, znam te”

Drugo, da bi poklon za devojku bio pun pogodak, vi nju morate da poznajete. Znam, znam, zvuči nelogično da nekoga ne poznajete, a da vam je devojka, ali, budimo iskreni, kada su ljubav i logika išli zajedno? Znači pre poklona, potrudite se malo, ispitujte, istražujte i slušajte šta vam priča. A, kada skupite informacije, kupite joj nešto što znate da je u skladu sa njenim karakterom, interesovanjima ili željama. U početku je to špansko selo i male su šanse da znate njene poglede na život, da pogodite pravu notu parfema ili marku cipela, ali omiljena grupa, pesnik ili pisac mogu biti od pomoći.

Znate nije strašno pogrešiti kada je poklon za devojku u pitanju, ali, složićete se, osećaj da ste nekoga istinski obradovali i da je poklon taman po meri, nemerljivo i za devojku, ali i za vas i vaš osećaj samopouzdanja. Zato je pitajte, ako već niste do sada, šta sluša, koja joj je omiljena grupa, pesma ili pisac. A, kada to saznate, dajte mašti na volju.
Istina je da živimo u svetu tehnologije i da CD-ovi polako idu u prošlost, ne prevrćite očima, mogli smo vam predložiti i kasetu ili ploču, ali CD omiljene grupe uvek prolazi, posebno kada ima i posvetu u nekom skrivenom delu omota.
Knjiga poezije, best seler ili omiljeni pisac su klasici koji uvek prolaze. A, klasici traju, nije li tako?

Poklon za devojku “Izlet je uvek in”

Kada nisi siguran šta da kupiš devojci za poklon, a ti je povedi na izlet. Zaista. Da li ste videli da neko ne voli putovanja? Retko. Opet, ako i ima takvih, pre će biti da ne vole duga putovanja. Zato, istražite okolinu, proguglajte, budite kreativni, napravite rutu, organizujte put, čekirajte se i uživajte zajedno. Potrudite se da priroda bude lepa, jer na prirodu niko nije ostao imun. A, kako slika govori više od reči, nemojte puno pričati, jednostavno je ostavite bez teksta. A, kada ženu ostavite bez reči, sve su šanse da ćete stići i do njenog srca.

Ukoliko možete i baš hoćete da se “otvorite” pun pogodak bi bio neki izlet na dan dva u neki od evropskih gradova. Možda neka Venecija, ili Budmpešta koja je blizu. Svakako, možete videti brojne ponude na internetu a mi bi izdvojili ponudu Filip Travel-a City Break.

poklon za devojku putovanje

Igrajte se

Ljudi, bez obzira na godine vole da se igraju. To im je prirodno, vraća ih u detinjstvo i opušta. Pa zašto se i vi ne bi opustili i kupili poklon za devojku, koji će joj pružiti igru, ali i iznenađenje. Potrebno je samo da budete malo kreativni.
Verovatno ste se do sada već više puta slikali? Ok, ako i niste, to bar danas nije teško. Uzmite telefon, zasmejte je i kliknite. Ne, nije dovoljno da tu sliku izradite i uramite. Neophodno je da je odnesete u neku fotografsku radnju, gde će vam je iseći i napraviti puzle. Spakujte ih u neku zanimljivu kutiju, bez slike modela, dajte joj da se igra, a vi je posmatrajte. Ok, verovatno će se malo i pomučiti jer neće znati šta slaže, ali za neke stvari se vredi i pomučiti, onda vrede više, nije li tako?

Cveće ne prolazi

Sigurno ste bar nekada bili u prlici da nekome poklonite cvet? Kakva je bila reakcija te osobe, sećate li se? I sami se smešite sada, zar ne? Kada se pomešaju boje i mirisi, teško je biti ravnodušan prema cvetu, ali i prema osobi koja vam ga poklanja. Cveće je simbol radosti, lepote, svežine, ali i stila i emocija osobe koja je daruje. Da li ste osoba od stila, zavisi i od toga da li ćete kao poklon devojci izabrati baš cveće.

Ako ste više za varijantu da vaš poklon simbolizuje dugovečnost vaše ljubavi, probajte sa saksijskim cvećem. Ne, ne šalimo se. Naprotiv. Dajte vašoj dragoj da čuva, neguje i posmatra kako vaša ljubav svakog dana raste i napreduje. Ukoliko baš i niste sigurni u njene veštine gajenja cveća, čitaj zalivanja istog, poklonite joj zamiju, cvet koji se zaliva jednom mesečno, a svojim punim zelenim listovima izgleda veoma atraktivno i sveže. Verujte nam na reč, biće zadovoljna.
Međutim, ako vaša draga baš i ne pokaže neko veliko oduševljenje ovim cvetom, njena majka hoće. A, složićete se da je dobro biti u dilu sa majkom pomenutom. Zlu ne trebalo.

Možda ovde pronađete neki od cvetnih aranžmana koji je baš za tvoju devojku na sajtu Teleflora cveće za devojku.

poklon za devojku cveće

Veliki plišani meda

Kada imamo jake emocije i želimo da ih prenesemo, neretko se dešava da mislimo da ne postoji dovoljno dobar način da to učinimo. Što bi Đole Balašević rekao “Voleo sam je tako lako, a tako sam teško to znao da pokažem“.
Želite neki poklon za devojku, ali niste sigurni da bi to bilo To. Ono, što ona budi u vama i ono pravo što će joj pokazati šta ona vama znači. Teško je i često nemoguće. Neke stvari se nekada ne mogu reći i pokazati, nekada se moraju i odćutati. Jasno vam je da to ćutanje možete izvesti i sami, kada ste pored nje, ali ko će to učiniti kada vi niste tu. Pa, ima li boljeg saveznika od plišanog mede? Čini se da ne. On je topao, nežan, mekan i uvek tu da pssst i podseti da ima neko da je zagrli, ugreje i zaštiti. A, ako se ona nekada i naljuti na vas, stoički će on izdržati i neće vas obrukati.

U zavisnosti od toga koliko želite da joj pokažete da je volite, možete pogledati kategoriju veliki plišani meda na našem sajtu.

 • Model nije dostupan
  veliki plisani meda 2 metra
  bez plisani meda 2 metra
  Bež plišani meda 2 metra
  0 out of 5
  13.890,00 RSD

  Bež plišani meda 2 metra je idealan poklon koji će svakoga iznenaditi i nasmejati.
  Izaberite medu po svom ukusu, i nećete pogrešiti ni sa jednom opcijom.
  Bež plišani meda 2 metra se pravi od izuzetno kvalitetnog pliša koji je nežan i topao.

  Cena dostave nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno.

  Nema na zalihama

 • POPULARNOModel nije dostupan
  plisani meda 170cm
  plisani meda 170cm
  Plišani meda 170cm
  0 out of 5
  7.890,00 RSD

  Plišani meda 170cm je idealan poklon koji će svakoga iznenaditi i nasmejati.
  Izaberite medu po svom ukusu, i nećete pogrešiti ni sa jednom opcijom.
  Plišani meda 170cm se pravi od izuzetno kvalitetnog pliša koji je nežan i topao.

  Cena dostave nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno.

  Nema na zalihama

 • Model nije dostupan
  roze plisani meda 130cm
  roze plisani meda 130cm
  Roze plišani meda 130cm
  0 out of 5
  6.480,00 RSD

  Roze plišani meda 130cm je idealan poklon koji će svakoga iznenaditi i nasmejati.
  Izaberite medu po svom ukusu, i nećete pogrešiti ni sa jednom opcijom.
  Roze plišani meda 130cm se pravi od izuzetno kvalitetnog pliša koji je nežan i topao.

  Cena dostave nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno.

  Nema na zalihama

Vidite, nije teško. Rešite tu jednačinu. Upoznajte se. Opustite se. Izađite iz okvira i klišea. Budite drugačiji, jer i vas dvoje ste unikat. Budite svoji, hrabri, iskreni i nećete pogrešiti ni kada je poklon za devojku u pitanju, ni kada je devojka u pitanju.
Sve dok vam je ljubav motiv, ne brinite, radite pravu stvar.

Poklon za drugaricu rešio je jedan meda
Close

Korpa

Close

Moja kolekcija

Pregledani proizvodi

Close

Registracija

Kreiranjem korisničkog naloga u našoj prodavnici, brže ćete se kretati kroz proces kupovine, skladištiti više adresa za dostavu, pregledati i pratiti svoje porudžbine na svom nalogu i još mnogo toga.

Pravno lice

Fizičko lice


Već ste registrovani?

Close

Kategorije