Potraga za medom bila je iscrpljujuća jer nisam mogao da steknem utisak kako to zapravo izgleda. I mislio sam da više nikada neču hteti da čujem za plišanog medu. Međutim, nakon darivanja plišanog mede mojoj dragoj, i nakon njene reakcije, sve se promenilo. Dobio sam najširi i najiskreniji osmeh koji nisam dugo video.

Posle toga sam dugo razmišljao o tome kako da otvorim online shop i olakšam drugima koji su u sličnoj potrazi za poklonom. I evo nas sada ovde, shop je otvoren, a mi ćemo se truditi da svima prikažemo i ponudimo veliki izbor plišanih meda, za sve prilike.

Podaci & Adresa

Online trgovina “Novar”
Stanka Paunovića Veljka 70, 11000 Beograd
PIB: 111868775
MB: 65714515

Šifra delatnosti: 47.91
Trgovina na malo posred. pošte ili preko interneta

Početak ere plišanog mede

Koliko puta smo samo čuli “Šta da joj kupim za rođendan?”. Ili, za Dan zaljubljenih. Kako biti kreativan i zabavan u isto vreme? Koji je to poklon koji će izmamiti osmeh svima?

Prošle godine, 2020. za vreme korone i zabrane kretanja, nisam imao mogućnost da se krećem po gradu i tražim poklon za svoju dragu. Kao i većina muškaraca, inače baš i ne volim šoping i uzaludno lutanje po radnjama kako bi pronašao savršen poklon. Poklon koji neće biti isti ili sličan kao svake godine. Nakon razgovora sa prijateljem, dao mi je ideju da kupim plišanog medu. Na prvu loptu, iskreno bio sam skeptičan. Posle dužeg razmišljanja krenuo sam u potragu za plišanim medom.

O plišanom medi

Pogledajte serijal videa o plišanom medi.

Close

Korpa

Close

Moja kolekcija

Pregledani proizvodi

Close

Registracija

Kreiranjem korisničkog naloga u našoj prodavnici, brže ćete se kretati kroz proces kupovine, skladištiti više adresa za dostavu, pregledati i pratiti svoje porudžbine na svom nalogu i još mnogo toga.

Pravno lice

Fizičko lice


Već ste registrovani?

Close

Kategorije